Staff〜スタッフ〜

Staff 「エリオ」と言う時、言われる時、それは個人を指すというより、長いことチームとしてやってきたワタシ達ファミリー全体を指しています。それほどワタシたちは「ひとつ」になれたのです。

Germano Orsara
Executive chef

ジェルマーノ・オルサーラ
エグゼクティブシェフ

一言で“TESTA DURA”!!!!彼の頑固なまでの郷土料理に対する熱い情熱がエリオロカンダの変わらぬ味のベースとなっている。

1970年10月8日コセンツァ県チェトラーロ市生まれ。1990年にはミラノの4つ星ホテルHotel Brunelleschiで総料理長を務める。1996年からElio Locanda Italianaで総料理長を努め現在に至る。

He’s a testa dura, Italian slang for ‘stubborn man’. His passion for genuine Calabrian dishes makes for the basic authentic taste of the Locanda.
October 8, 1970
Born in Cetraro (Cetraro, Cosenza, Italy)
1990 – 1991
Hotel Brunelleschi (Milano, Italy), Executive Chef
1996 – Present
Elio Locanda Italiana (Tokyo, Japan), Executive Chef.

Staff

Yasuhiro Mikata
Direttore

味方 泰宏
ディレットーレ

週末に日本全国の生産者や酪農家、漁港と飛び回り、最高の状態の食材を皆様へご提供。お客様の笑顔に花を添得るため努力を惜しまない姿勢はいつも皆様の味方!?である。

During the weekends I fly all over the country to visit producers, dairy farmers and fishermen in order to bring everybody the finest and freshest ingredients, in their best condition. I do not spare any effort to bring a smile to our guests and I will always be your… Mikata!

January 14, 1969
Born in Nagano City
1990 - 1992
Ristorante Peck (Nihonbashi)
1990 - 1992
Ristorante Giannino Milano (Ginza) Capo sala
1993 - 1995
Ristorante Il Cipresso (Shinjuku) Manager
1998~
Elio Locanda Italiana (Tokyo) Director

Staff
Staff

Kitchen staffキッチンスタッフ

Hall staff

ホールスタッフ

Staff
Reception staff

受付スタッフ

Staff
Office staff

オフィススタッフ

Staff
Staff