Cuisine〜料理・メニュー・コース〜

料理・メニュー・コース 1996年11月、タランテッラ(カラーブリア州の伝統民謡)のリズムを奏でながら、エリオオルサーラが東京麹町に“エリオ ロカンダ イタリアーナ”をオープンさせる。その当時より頑なに守り続けてきたエリオの哲学とは、偽りの無い本物のイタリア伝統料理の数々を、カラーブリア州の郷土料理と合わせ日本の皆様方へ提供していくこと…。ロカンダでは、前菜・プリモ・セコンド・ドルチェからカフェに至るまで、心行くまでVERA(本物)のイタリアをご堪能いただけます。もちろんワインもお料理に合わせたマリアージュ抜群のオリジナルアイテムをご用意させていただいております。
And so on November 1996, to the happy, rhythmic beat of the Calabrian folk dance “Tarantella”, the restaurateur Elio Orsara opened his very own locanda in Kojimachi, Tokyo, only minutes away by foot from Japan’s Imperial Palace. The rest is history. Traditional Italian cuisine and speciality Calabrian dishes made of carefully selected ingredients. Antipasto, primo, secondo, dolce and caffe - enjoy authentic Italian food at Elio Locanda. Of course, we can suggest the best wine to complement your meal.