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2017年12月22日Elio Christmas Menu 2017

今年も皆さまに感謝の気持ちを込めて....

エリオのクリスマススペシャルメニューをご用意いたしました!

Stuzzichino



Crostino di pane alle olive con crema di ricotta e salmone marinato

北海道でジョヴァンニが作るフレッシュリコッタに天塩の鮭のマリアージュ

Olive bread crouton with ricotta cream and salmon marine

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Antipasto



Mousse di fegato d’anatra aromatizzato

フォアグラのムースと手焼きクロストーネのブラックペッパー風味

Flavored duck liver cream

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Capasanta di Wakkanai croccante con purea di porri

稚内直送ホタテ貝のパンチェッタ巻き

洞爺佐々木ファームが無農薬で作るポロネギのピューレと共に

Crispy fresh sea scallop from Wakkanai with leek puree

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Pasta e risotto



Spaghetti alla chitarra con polpa di coda di rospo, pistacchi e Marsala

北留萌海域の鮟鱇を贅沢に使った手打ちキタッラパスタ

マルサラワインの香りピスタッキオ添え

Homemade Chitarra spaghetti with monkfish, pistachio and Marsala wine

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Risotto al tartufo

アルバ産トリュフのリゾット

Truffle risotto

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Pesce & Carne



Specialità del pescatore di Hokkaido: pesce fresco da Teshio alla Elio

~北海道天塩の國から~

漁師一本釣りの贈り物をエリオ秘伝の調理法で

Hokkaido fresh catch of the day from Teshio, an original Elio’s recipe

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Stracotto di Wagyu “Akaushi” al Magliocco Calabrese

カラブリア地葡萄マリオッコで煮込んだ熊本南阿蘇の赤牛

Akage wagyu beef stew (Japanese brown), Magliocco Calabrese red wine sauce

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Dolce



Panettone tradizionale fatto in casa con gelato e noci con salsa di miele millefiori

エリオの手作りパネットーネと蜂蜜をのせたナッツ入り美瑛ミルクのジェラート

Homemade traditonal Panettone with milk gelato and nuts with Millefiori honey

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Caffé e Pasticcini



カッフェとプチフール

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¥7,560-(税込)

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Buon Natale !!!

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住所 東京都千代田区麹町2-5-2MAP
ランチ 11:45~14:15
ディナー 17:45~22:15
定休日 日曜日

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エリオ ロカンダ公式 フィッシング・ブログ

レストラン「エリオ・ロカンダ・イタリアーナ」

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